Ugrás a tartalomra

Molnár Gábor marad a Diósgyőrben

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 12. péntek 15:33
Továbbra is piros-fehérben lövi a gólokat Molnár Gábor. A DVTK hosszú távú hosszabbítást ajánlott Molnár Gábornak még mielőtt lejárt volna a szerződése, amit a diósgyőri kulcsjátékos elfogadott.
Forrás: dvtk.eu

A klub hivatalos weboldala szerint Molnár Gábor úgy nyilatkozott: - Nagyon örülök a szerződéshosszabbításnak, ahogy eddig, úgy ezt követően is megteszek mindent a DVTK sikeréért.

- Idén a feljutás az elsődleges célunk, nincs kétségem, hogy sikerülni fog, ezért is írtam alá a hosszú távú szerződést. Jó dolog érezni a szurkolók szeretetét, újabb gólokkal és gólpasszokkal szeretném kifejezni a hálámat ezért. 

- Molnár Gábor a DVTK egyik nagy értéke, és Kondás Elemér csapatának vezéregyénisége, aki egyetlen mozdulattal képes mérkőzést eldönteni. Ezért nem is tárgyaltunk a játékjogának értékesítéséről nyáron, pedig akadt érdeklődő bőven - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Ugyan csak jövő nyáron járt volna le a szerződése, de nem csak a jelen, hanem a jövő csapatát is építjük, amelyik a feljutást követően az élvonalban is megállja a helyét. A DVTK és Gabi céljai megegyeznek, így hosszú távú szerződést írtunk alá.

Szeretném, ha évek múlva úgy emlékezne vissza erre az évre, hogy nem csak a DVTK meghatározó játékosává vált, hanem innen indult el a további fejlődése. Meggyőződésem, hogy Gabit korábban a sok klubváltás hátráltatta a karrierje kiteljesedésben, ezért a hosszú távú szerződés adta stabilitás a pályán is éreztetni fogja hatását, és kiegyensúlyozottabbá válik a teljesítménye. További komoly potenciált látok benne, kívánom neki, hogy idővel meghívót kapjon válogatottba, mert az nem csak számára jelentene hatalmas örömöt, hanem követendő példaként tudnánk minden akadémistánk elé állítani: nem számít honnan jössz, tehetséggel és sok munkával megvalósíthatod álmaidat.

További részletek a dvtk.eu-n.

Olvasnivaló