Ugrás a tartalomra

MVK weboldal újratöltve

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 14. péntek 17:11
Június 14-én teljesen újjászületett az MVK weboldala, az új honlap az eddigiekhez képest jóval áttekinthetőbb, praktikusabb, informatívabb.
Megújult az MVK weboldala. Fotó: MVK

Az új mvkzrt.hu weboldal menürendszerét úgy alakították ki, hogy a felhasználók minden fontos információt megtaláljanak egy helyen. A legkeresettebb szolgáltatások: a menetrend, az MVK járatok valós időben vagy a jegy- és bérletárak a felületen egy-egy kattintással elérhetők. A közösségi közlekedést érintő változásokról - komolyabb navigálás nélkül - rögtön a nyitóoldalon tájékozódhatunk.

Az oldal tervezésekor fontos szempont volt, egy olyan informatív felület kialakítása, amelyen könnyen megtalálható az utazások során leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válasz. Ilyen a jegy-és bérletellenőrzés, a csere és visszaváltás vagy a pótdíj információ. Továbbá az online felületen kialakítottak egy bejelentő felületet is, ahol a közlekedéssel kapcsolatos észrevételeket, esetlegesen felmerülő problémákat lehet megosztani az MVK munkatársaival.

- Az új weboldalnál figyelembe vettük, hogy a felhasználók már egyre kevésbé használnak asztali gépet az utazásaik megtervezéséhez, inkább mobil eszközökön keresik a számukra releváns információkat. A weboldal épp ezért mostantól kényelmesebben használható telefonon, illetve bármilyen okoseszközön. Emellett az oldal teljesen akadálymentesített, így a látássérültek is könnyen használhatják - írja közleményében az MVK Zrt.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!