Ugrás a tartalomra

Ne váltsa vissza a jegyét! - ezt kéri a Miskolci Nemzeti Színház

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. szeptember 27. vasárnap 19:38
Az elmaradó előadásokra ugyan visszaválthatóak a jegyek, a színház mégis azt kéri, ne tegyék, inkább cseréljék másik időpontra, ezzel támogassák a járvány miatt nehéz helyzetbe került intézményt.

#Neváltsvisszajegyet! címmel indított kampányt a Miskolci Nemzeti Színház. A teátrum facebook-oldalán elérhető közlemény azt írja: "az elmaradó előadásokra természetesen visszaválthatóak a jegyek, ám felhívjuk figyelmüket egy lehetőségre: amennyiben nem váltják vissza színházjegyüket, támogatóivá válnának színházunknak ebben a nehéz helyzetben. Ha átcserélik jegyüket egy másik időpontra vagy színházunknál hagyják annak árát, azzal minket segítenek, hogy továbbra is élménnyel szolgálhassunk hűséges nézőinknek. Közösen éltük meg az eddigieket, így arra kérjük most Önöket, támogatásukkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy estéről estére együtt kacagjunk, együtt sírjunk, együtt rendüljünk meg vagy lélegezzünk fel, hogy együtt éljük át a színház csodáját. Ha így döntenének, hálásan megköszönjük nagyvonalúságukat!"

Ahogyan arra korábban beszámoltunk, pozitív eredményt hozott a koronavírusteszt a Miskolci Nemzeti Színház egyik művészénél. Az intézmény munkatársait, színészeit, közel háromszáz embert teszteltek, a helyiségeket pedig fertőtlenítették. Október 5-éig minden előadást elhalasztanak.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!