Ugrás a tartalomra

Négy útonálló állta körbe és rabolta ki a fiút

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 12:58
Négyen álltak körbe egy fiút Miskolcon, akitől a támadók erőszakkal elvették a pénzét. A rendőrök a miskolci önkormányzati rendészet munkatársainak támogatásával két órán belül azonosították, majd elfogták az útonállókat.
Fotó: police.hu

Csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három fiatalkorú, és egy gyermekkorú fiúval szemben -  közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A tizenöt, illetve tizenkét éves gyanúsítottak 2023. január 23-án 16 óra 15 perc körül Miskolcon, az Újgyőri főtéren először egy üres csipszes zacskót dobtak egy fiatalemberre, majd követni kezdték őt. A négy útonálló miután beérte a fiút, körülvették, megrúgták őt, és pénzt követeltek tőle. A megfélemlített sértett az erőszak, és a fenyegetések hatására átadta 5 ezer forintját, majd a támadók elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a Miskolci Önkormányzati Rendészet támogatásával, illetve a kamerafelvételek elemzésével mintegy két órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőket. 

A Miskolci Rendőrkapitányság a négy fiatalt gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette őket a hatóság - közölte a police.hu.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!