Ugrás a tartalomra

Néhány hétre jelentősen megváltozik a forgalmirend a Rákóczi Ferenc utcán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 29. szerda 10:11
Az utca a Papszer felől néhány hétig zsákutca lesz és a déli tehermentesítőről, a Kálvin János utca Művészetek Háza előtti gyalogos átkelőjétől lesz megközelíthető.

Távhővezeték korszerűsítése miatt a Papszeren és a Csengey utcán forgalomkorlátozás várható, a Rákóczi utca várhatóan október végéig zsákutcává válik - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a MIHŐ Kft. 

A változásra azért van szükség, mert a Papszeren folyamatban lévő távfűtési gerincvezeték építés a következő üteméhez érkezett.

- Ennek megfelelően szeptember 30-tól időszakos útlezárás lép életbe a Papszeren és a Csengey utcán, valamint a Rákóczi utca várhatóan október 29-ig zsákutcává válik. A Rákóczi utca lezárása a Rákóczi-Papszer utcák kereszteződésében valósul meg és az érintett utca az Uitz Béla utca felől lesz megközelíthető - írják.

Átmenetileg innen lehet majd autóval megközelíteni a Rákóczi utca érintett szakaszát és a Lévay gimnáziumot. Fotó: MIHŐ

Továbbá október 4-től a Papszeren a MÁV székház felőli járdát a gyalogosok elől lezárják, illetve a Szemere utca felől a Papszerre való kanyarodásnál útszűkületre kell számítani. A munkálatok miatt az érintett járda melletti parkolók is megszűnnek - erről éppen kedden számoltunk be részletesen.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!