Ugrás a tartalomra

Nem csak a sofőr agya durrant el a pirosnál, hanem a stukkere is

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 30. kedd 12:28
Szóváltásba kerültek a piros lámpánál, és a vita odáig fajult, hogy egyikük fegyvert rántott.

A szerkesztőségünkbe eljuttatot közlemény szerint a vádlottak 2023. június elején a délelőtti órákban Miskolcon egy áruház parkolójának kijáratánál közlekedési szituációban szóváltásba kerültek. Autóikkal egymás melletti sávban haladva is folytatták a vitát, lehúzott ablakokon keresztül kiabáltak egymásra.

Az útkereszteződésben a közlekedési lámpa piros jelzése miatt megálltak, az egyik vádlott kiszállt, odalépett a másik autóhoz, amiben a sofőr még bent ült, és beköpött az utastérbe, majd visszaült saját autójába - írja a A Miskolci Járási Ügyészség.

A másik jármű vezetője felindult állapotban szintén kiszállt, kiabált, a korábbi cselekményt megvalósító, de már az autójában ülő férfival, aki úgy reagált, hogy a vezetőülés mögött lévő tárolóból elővett egy 9 mm-es gáz- és riasztó fegyvert, elsütötte az autó „A” oszlopa felé célozva, így támadója mellett irányította el - foglmaz a közlemény. A lövéstől a kocsi mellett álló vádlott megijedt, megrúgta a fegyvert használó férfi autóját, résnyire kinyitotta a vezető oldali ajtót és megpróbálta a fegyvert kicsavarni a kezéből, sikertelenül. A további nézeteltérésnek az vetet végett, hogy a lámpa szabad jelzésre váltott, így mindketten távoztak a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottak közül tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben a fegyvert használó vádlottal szemben közérdekű munka büntetést, míg a másik vádlottal szemben pénzbüntetést indítványozott.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!