Ugrás a tartalomra

"Nem csak zene..." Új rendezvénysorozat indul, a jótékonyság jegyében

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 06. szerda 14:33
„Nem csak zene...“ címmel beszélgetős, zenés jótékonysági rendezvénysorozat indul. Az ötlet- és házigazda a 29 éves Miskolc Dixieland Band alapítója, Balla Miklós, akinek vendégei a városhoz kötődő közismert személyek lesznek. A kedvezményezett pedig a Ronald McDonald Házat működtető alapítvány.

Az esemény sajtótájékoztatóján Balla Miklós elmondta, a beszélgetős, zenés alkalmakat többféle célból szerette volna létrehozni. – Az alapítványnak nagy szüksége van a segítségre, hiszen teljesen ingyenesen biztosítja a közvetlen család számára a bentlakást, és fontos szempont, hogy Budapest, Miskolc és Pécs után újabb városokban is létrejöhessenek Ronald Házak. Másik fontos célom az volt, hogy érdekes embereket szólaltassak meg, egy jó hangulatú beszélgetésen - tette hozz.

Sokféle híres, akár Miskolchoz kötődő vagy városunkkal kapcsolatba hozható, ismert személy meghívását tervezem, akik számára fontos az adakozás. Elsőként Richter József Kossuth-díjas cirkuszművész és Réz Tamás, a cirkusz művészeti titkára lesz a vendégem. A cirkuszvilágot, annak érdekes háttér történeteit szeretném a nagyközönség elé tárni. Richter József kitűnő trombitás, elmondása alapján csak évente kétszer szólaltja meg a hangszerét - nagy megtiszteltetés, hogy az egyik alaklom itt nálunk lesz – mondta még el Balla Miklós, kiemelve, hogy mindezzel természetesen tartalmas kikapcsolódást szeretne nyújtani az érdeklődők számára.

Veres László, a City Hotel Miskolc marketing és kommunikációs vezetője arról szólt, hogy a rendezvénysorozat helyszínét adó City Hotel tulajdonosa számos miskolci esemény és csoport támogatója. – Barkóczi István támogatást nyújt a sportéletben, a röplabda és a jégkorong területén, a szintén tulajdonában lévő Vigadó kulturális események színhelye, valamint évek óta működik a City Art Galéria is, amely helyi művészeknek is lehetőséget ad a megjelenésre - emelte ki.

A negyedéves időközönként tervezett beszélgetések első alkalma március 19-én este 6 órakor kezdődik a City Hotel konferenciatermében.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!