Ugrás a tartalomra

Nem sikerült gólt szerezni

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 28. szombat 20:40
Az OTP Bank Liga 7. fordulójában Kaposvárott játszott a DVTK. Az első félidőben egy szögletet követően a hazaiak szereztek vezetést, majd a DVTK egyre jobban beszorította ellenfelét, sorra érkeztek a szélről a beadások, de gólt nem sikerült szerezni. A második félidő elején a hazaiak ismét betaláltak, ezt követően pedig foggal-körömmel és eredményesen őrizték előnyüket.

Edzői értékelések

Disztl László: - Az elsőtől az utolsó percig uraltuk a játékot, és hazai pályán megszereztük a nagyon fontos első győzelmünket.
A bajnokság kezdetétől folyamatosan fejlődik a csapat, a stabil védekezés mellett ma támadásban is szép dolgokat mutattunk, a gólok mellett helyzeteket dolgoztunk ki. Az egész csapat nagyszerűen küzdött, elszántságot mutatott, megérdemelt győzelmet arattunk. 
A DVTK a bal oldalon veszélyesen támadott, nehezen kontrolláltuk ezt a területet, ezért a második félidőben több erőt koncentráltunk oda. 
Örülünk, hogy a szurkolóknak egy szép estét szereztünk.
Feczkó Tamás: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy az elvárható lenne, hiszen csak a hazaiak vezető gólja után kezdtünk el játszani. Ezután kétszer is egyenlíthettünk volna, de nem tettük meg.
A második félidőben hiába borult fel a pálya, vagy rossz döntést hoztunk a kapu előterében, vagy a kaposvári élőfalban akadt el a labda, ezért gyakorlatilag nem volt kapu felületét eltaláló lövésünk.
Kétszer annyi helyzetet alakítottunk ki, mint a hazaiak, mégis ők nyertek, ezért nekünk nem maradt más, mint gratulálni nekik.
A második félidőre lehet építeni, de pontosítani kell a kulcspasszokat, értékesíteni kell az olyan helyzeteket, amikor öten vezetjük kettő ellen a labdát.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!