Ugrás a tartalomra

A nyári táborok várják a jelentkezőket

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 06. csütörtök 16:41
Miskolc perecesi nyári napközis táborába, a Balatonmáriafürdői Gyerektáborába, sőt a testvérvárosokba is várják idén is a gyerekeket.

Perecesi nyári napközis tábor

A perecesi tábor a 6-13 éves gyermekek számára július 1-jén nyitja meg kapuit, augusztus 9-ig vakációzhatnak itt a kisdiákok. A háromszor kéthetes turnusban 600-800 gyermek számára kínálnak programokban gazdag üdülést, napi háromszori étkezéssel.

A táborba a gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak el. A busz tervezett megállóhelyei: Avas városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld.

A táborvezető Mádai Linda, akitől a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com mail-címen kérhetnek információt az érdeklődők.

Balatonmáriafürdői Gyermektábor

A Balatonmáriafürdői Gyermektábor június 16-tól augusztus 31-ig fogadja a diákokat. A táborban 10-14 éves gyerekek nyaralhatnak, a kilenc turnus csaknem 900-1100 gyermek üdültetését biztosítja.

A gyermektáborban nemcsak az állami fenntartású iskolák kapnak lehetőséget a táboroztatásra, hanem többek között részt vehetnek hátrányos helyzetű gyermekek a Megyei Kórház Gyermekortopédiai Alapítvány támogatásával, az Ortopéd Kft. által támogatott gyermekek, valamint a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek.

A tábor részvételi díja 27.990 forint, amely tartalmazza a napi négyszeri étkezést és a szállás költségét. A fakultatív kirándulás költsége kb. 2000-4000 Ft.

Testvérvárosi gyermektábor

Miskolc kilencedik alkalommal szervezi meg a hagyományos testvérvárosi gyermektáborát július 31. és augusztus 7. között. A 13-16 éves gyerekeknek lehetőségük lesz egymás kultúrájának megismerésére, nyelvgyakorlásra, nemzetiségi ételek kóstolására, közös játékokra, baráti kapcsolatok kiépítésére és elmélyítésére.

A dél-koreai Asan idén negyedszer, a törökországi Burgasz harmadszor, a szlovákiai Kassa először hívta meg a miskolci gyermekeket cseretáborozásra. További részletek itt olvashatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!