Ugrás a tartalomra

Nyárindító programokkal nyitott a Barlangfürdő

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 19. szombat 20:59
Felhőtlen kék ég, könnyed nyári szellő, hétvége – minden adott, hogy strandoljunk egyet!
Nyárindító programok a Barlangfürdőben - Juhász Ákos képgalériája

Június 18-án, pénteken újra kinyitott a miskolctapolcai Barlangfürdő. Szombaton színes programokkal és garantáltan vidám hangulattal várnak mindenkit.

Unásig pörgethetjük a szerencsekereket, a kicsiket kézműves foglalkozások várják, a zenés aquafitnessen pedig mozoghatunk is picit.

De kincsek után is kutathatnak a gyermekek, míg a nagyobbak kipróbálhatják, milyen a búvárkodás. Vagy megpróbálhatják szárazon tartani a labdát a víz fölött, de sok mókát és kacagást ígér a vízibombás játék is.

Vasárnap, apák napján pedig kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokkal és ajándékkal várja a Barlangfürdő az apukákat.

Ahogyan az ismert, a járványügyi intézkedések miatt a Barlangfürdő – hasonlóan a többi miskolci fürdőhöz, strandhoz – még az elmúlt év novemberében zárta be a kapuit. A több hónapos leállás ott hagyta nyomait a létesítményen, így a nyitást megelőzően karbantartási, javítási munkákat kellett elvégezni. Az újranyitás a napokban megkezdődött, a Barlangfürdő Aquaterápia június 14-én tárta ki kapuit, maga a fürdő pedig pénteken nyitott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!