Ugrás a tartalomra

Nyerj páros bérletet a BOLDOGkisfalud Fesztre!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 13. hétfő 09:41
A helyes választ beküldők között öt darab páros bérletet sorsolunk ki a háromnapos fesztiválra. 

Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében, a Bodrog és a Zemplén ölelésében, Bodrogkisfaludon. Prémium borászatok, kézműves vállalkozások, gasztronómia, zene, egy csipetnyi természet és az a hatalmas szív, amely itt dobog. A rendezvény főszervezője a Kisfalucska Udvarház & Bisztró, további helyszíneink a Seven Hills Distillery (ahol a világot számos nemzetközi versenyen is maga mögé utasító Tokaj Gin, illetve Furmint Vodka készül) és a Bodrog Borműhely, valamint a falu számos más pontja.

A hatalmas, ligetes udvarok számos programnak adnak helyet: borozás a délutáni napfényben akusztikus hangszerelésben, némi irodalommal és színházzal; estébe nyúló tombolós nagykoncertek, háttérben a Tokaji-heggyel; gasztro- és italköltemények, képzőművészet A-tól Z-ig. Tehát, ha középre állva kinyújtjuk a két karunkat, szinte bárhová elérünk… és hibázni nem tudunk, mindig valami jó kerül a kezünkbe.:)

A fesztiválhoz kapcsolódva hírportálunk nyereményjátékot indít, melyen öt szerencsés nyertes egy-egy páros, háromnapos BOLDOGkisfaludfeszt bérlettel lesz gazdagabb. A részvételhez mindössze az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és azt elküldeni a játékos nevével a megfejtes@mikom.hu email-címre. 

A kérdésünk: Mit fogott Lovasi a Bodrogban? 
(Egy kis segítség: a helyes választ keresd a fesztivál videói között!)

A nyereményjáték 2024. május 13-án, hétfőn 9:00-kor kezdődik, a válaszokat május 26-a, vasárnap éjfélig fogadjuk. Sorsolás május 27-én, hétfőn. A nyerteseket emailben tájékoztatjuk majd. 

A nyereményjáték részletes szabályzata ITT olvasható.

bodrogkisfalud feszt

További információk a BOLDOGkisfaludfesztről:
Honlap: https://boldogkisfaludfeszt.hu/
facebook: https://www.facebook.com/boldogkisfaludfeszt/
instagram: https://www.instagram.com/boldogkisfaludfeszt/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCusKAKUbIqtqPgjTXEoTe5g

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!