Ugrás a tartalomra

Nyugodt volt a hosszú hétvége

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 06. kedd 15:48
Nem történt életveszélyes baleset a húsvéti ünnep alatt Miskolcon.

A húsvéti hosszú hétvége alatt a miskolci mentők plusz egységek beállításával megerősített szolgálatban nagyjából 300 feladatot láttak el.

A járványhelyzet és a kijárási korlátozások hatása érezhető volt: sokkal kevesebb éjszakai bejelentés érkezett, kisebb volt a forgalom is az utakon, mint a korábbi években. Súlyos, életveszélyes sérüléssel járó baleset nem történt. Kisebb sérülések miatt, alkoholos behatás alatt álló személyek ellátására hívták főként a mentőket – nyilatkozta a Miskolc Tv stábjának Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarországi Régió kommunikációs munkatársa.

A Miskolci Rendőrkapitányság adatai szerint 11 balesethez vonultak ki rendőrök a hosszú hétvége során: 2 esetben személyi sérülés, kilencben pedig anyagi káros baleset történt. A közúti ellenőrzések során a biztonsági övek használatára fordítottak főként figyelmet a rendőrök. Janasóczki Attila, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a nagypéntektől húsvét hétfőig terjedő időszak különlegessége, hogy vasárnap – amikor általában sok a munkája az ügyeleteknek – megyeszerte nem történt baleset.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!