Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Hatalmas győzelmet arattunk

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. április 03. vasárnap 23:26
A Bálna rendezvényközpont előtt felállított színpadon mondott győzelmi beszédet vasárnap késő este Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.
Fotó: 24.hu

„Hatalmas győzelmet arattunk. Még a Holdról is látszik, de Brüsszelből biztosan. Jó mulatság, férfi munka volt.” - kezdte Orbán Viktor.

A miniszterelnök külön köszöntötte a határon túli magyarokat, ezen belül is a kárpátaljai magyarokat, akiknek azt üzente, hogy ne féljenek, tartsanak ki, mert az anyaország velük van. 

- Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat, amit ma este tőlük kaptunk. Minél nagyobb a győzelem, annál nagyobb szerénységre van szükség. Ma este van is mire szerénynek lenni - hangsúlyozta

Orbán Viktor elmondta: több mint százezer önkéntes dolgozott a Fidesz-KDNP sikeréért. Hozzátette, ez most nem az okoskodás, hanem a boldogság estéje, szabad folyást kell engedni az érzelmeknek.

A miniszterelnök kiemelte: a Fidesz-KDNP nyerni tudott kétfordulós rendszerben, de nyertek akkor is, amikor részleges összefogás volt az ellenzéki oldalon, akkor is, amikor önállóan hívták ki őket, és most akkor is, amikor teljes összefogás állt velük szemben.

Orbán Viktor, aki hozzátette, hogy a győzelmük „a szív győzelme”.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!