Ugrás a tartalomra

Összetörte a nyomkövetőjét

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 12. szerda 09:24
A vádlott a több mint 1 000 000 Ft értékű nyomkövetőt felemelte és földhöz vágta, amitől az darabokra tört, és használhatatlanná vált. Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.
Képünk csak illusztráció

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen rongálás bűntette miatt. A vádirat szerint a vádlottnak az ellene és társai ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt korábban nyomkövető lábbilincs használatát rendelték el Miskolcon.

2020 októberében a felügyeletet ellátó rendőri szerv – az elektronikus megfigyelés során – rongálódást észlelt. Ennek tisztázására a járőrök kimentek a vádlott taktaharkányi lakóhelyére. Ő az udvaron tartózkodott, és kezében a nyomkövetővel odament a rendőrökhöz, közölve velük, hogy beakadt valamiféle vasba a bokáján lévő lábbilincs és leszakadt. 

Időközben a ház elé érkezett a vádlott testvére, akivel rögtön hangos szóváltásba került, és a vita hevében indulatossá váló vádlott földhöz vágta a nyomkövetőt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke