Ugrás a tartalomra

Otthon edzenek a Jegesmedvék is

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 02. csütörtök 15:42
A DVTK Jegesmedvék idei szezonja véget ért a járványveszély miatt. Amíg együtt nem edzhetnek, addig otthon végzik a személyre szabott edzéstervet. A szezon befejeztével pár hét pihenőt kaptak a játékosok, de hamarosan kezdődik a felkészülés a következő szezonra.

Idő előtt véget ért a Tipsport Liga idei szezonja a járványveszély miatt. A ligában szereplő DVTK Jegesmedvéket is nagyban érintette ez a döntés. Három mérkőzéssel a középszakasz vége előtt rájátszást érő pozícióban volt a miskolci csapat, akik ezáltal érthetően csalódottak.

 - Mindenki meglepődött,  de engem még rosszabbul érintett, mert  volt egy agyrázkódásom, ami után pont akkor tértem volna vissza - mondta el Ritó László, a DVTK Jegesmedvék játékosa. A helyzetre való tekintettel, otthon kezdik meg a felkészülést, egyéni edzésterv alapján, főként saját testsúlyos gyakorlatokkal.a játékosok.

 

Bár a versenysporthoz, élsporthoz nagyon kevés ez a felkészülés, mindent megtesznek játékosaik a Jegesmedvék elnöke szerint.  - Az egész magyar sport áll, nem csak a versenysportnak, hanem a szabadidősportnak is korlátai vannak - mondta el Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke. Itt vannak a létesítményeink, amibe gyakorlatilag senkit nem lehet beengedni, mert a járványhelyzet nem engedi meg. Mindenki csak otthon tud készülni, mi pedig megpróbáljuk  megoldani, hogy játékosaink otthoni egyéni edzésterv alapján tudjanak mozogni. A Jegesmedvék elnöke hozzátette, hogy az otthoni edzés több, mint a semmi, de egy versenysportnál az élsport szintű felkészülésre és szinten tartásra nagyon kevés.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!