Ugrás a tartalomra

Óvodát támogat a MIVÍZ Kft

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 10. csütörtök 13:19
A MIVÍZ Kft. célkitűzései között fontos szerepet tölt be a folyamatos társadalmi szerepvállalás. Ezen cél megvalósítása érdekében vette fel a társaság a Miskolci Avastetői Óvodával a kapcsolatot, akiket a jövőben hosszútávon segíteni szeretne - írja közleményében szolgáltató.

Az óvoda 7 csoportjába jelenleg 138 gyermek jár, és egy 26 főből álló munkatársi közösség segít a mindennapokban.

Az együttműködés első lépéseként három nyomtatót adományozott a MIVÍZ Kft. a Miskolci Avastetői Óvodának. A felajánlott eszközöket a cég munkatársai személyesen adták át, segítve az óvoda dolgozóinak a mindennapi munkáját.

Barna Adrienn (jobbra) a MIVÍZ Kft. Marketing és Kommunikációs munkatársa, Deli Emese Miskolci Avastetői Óvoda vezetője.

Az óvoda vezetője, Deli Emese megköszönte a felajánlást és elmondta: a nyomtatókra már nagy szükségük volt elsősorban a gyerekek foglalkoztatásához szükséges színezők és különböző készségfejlesztők sokszorosítása miatt.

A MIVÍZ Kft. karbantartási munkatársai az óvoda kerítésének lefestésében is segédkeztek az elmúlt napokban.

Gőz Péter a MIVÍZ Kft. Operatív Igazgatója elmondta, hogy a baba konyhabútoroknak a lefestése is napirenden van, amelyben szintén örömmel segítenek majd a MIVÍZ-es kollégák.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke