Ugrás a tartalomra

Palacsintás ünnepet szállítunk – ahová szeretnéd

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 04. péntek 11:31
A vírushelyzet sajnos nagyon „egyedivé” tette ezt az évet, ahogy az év záró, ünnepi időszakát sem kíméli. Soha nem tapasztalt kihívással szembe nézve készülődünk az ünnepekre, rendkívüli teherrel a vállunkon zárjuk le a 2020-as esztendőt.

Az éttermek világa fokozottan veszélyeztetett helyzetben van, a Creppy csapata megfeszített munkával mégis azon dolgozik, hogy egy palacsinta rajongó se maradjon Creppy palacsinták nélkül. Ha személyesen most nem is lehet átélni az egyedülálló Creppy élményt a Creppy PalacsintaHáz vagy a Creppy Center különleges atmoszférájában, akkor a Creppy Csapat házhoz viszi a Creppy prémium palacsintáit.

A Creppy minden palacsintás különlegességét kiszállítja, legyen szó akár a hónap palacsintáiról, a kedvezményes ebédajánlatáról, a Palunch palacsintairól vagy decemberben az év végi rendezvény csomagjáról.

Biztosítani szeretnék mindenki számára az ünnep különlegességét az egyedülálló Creppy palacsintáival. Ajándék ötletnek pedig ajánlják az exkluzív Creppy ajándékkártyát, mely tökéletes meglepetés lehet a fa alá.

A Creppy PalacsintaHáz étterem és a Creppy Center rendezvényközpont nem hagyja Miskolcot és környékét Creppy élmény nélkül! A Creppy Csapata teljes létszámmal azon dolgozik, hogy ezt garantálják minden nap az ünnepi időszakban is.

Kívánják, hogy legyen egészségben és palacsintában gazdag ünnepi időszaka mindenkinek!

További hírek

Olvasnivaló