A Felvidék Házban mutatjuk be december 6-án délután öt órától, Borbély Zsolt Attila „Kárpát medencei étteremkalauz” című kötetét, amelyben csaknem négyszázötven vendéglátóegységről olvashatunk Adától Zomborig. A precedens nélküli kiadvány felöleli a teljes magyar szállásterületet, nemcsak az anyaországba, Felvidékre, s a tágan értelmezett Erdélybe kalauzolja el az olvasót, hanem Kárpátaljára, Bácskába, Bánátba, a Dráva-szögbe és Őrvidékre is.
„Igen jóérzés az az egész kalauzt végig kísérő hangulat, amely a Kárpát-haza mindig is egységes gyökerű, sokszínűsége ellenére is egy tőről fakadó konyháját végig kíséri, a politikai határoktól független együvé tartozást a gasztronómia terén is mindenütt kidomborítja.” – írja Dr. Csizmadia András gasztrofilozófus a kötet előszavában.
A könybemutatón a szerző beszélgetőtársa Ágoston Balázs újságíró.