Ugrás a tartalomra

Pech: emlékeztek rá a rendőrök

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 28. csütörtök 13:05
Pénzbírsággal sújtották, és eltiltották a járművezetéstől a rendőrök azt a szendrőládi fiatalembert, aki az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai május 27-én a késő esti órákban szolgálatellátásuk során az egyik helyi vasúti átjárónál intézkedés alá vonták egy személygépjármű sofőrjét. A rendőrök emlékeztek rá, hogy mintegy két héttel korábban már intézkedtek a fiatallal szemben, aki akkor bódultan vezette gépjárművét, így ellene büntetőeljárás indult, és a vezetői engedélyét bevonták.

A szabálysértés elkövetőjét a járőrök előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt nyolc hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 110 000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során az egyenruhások a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonságának további javítása érdekében.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!