Ugrás a tartalomra

Péntektől már tényleg az állatkertig közlekedik a ZOO-járat - Frissítve!

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 29. péntek 14:39
Csütörtökön csak a Majális parkig jutott el az MVK aznap újraindított vadasparki járata.

A héten adtunk hírt arról, hogy a tavaszi szünet első napjától - március 28-tól - ismét közlekednek ZOO-járatok a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba.

A közlekedési vállalat ezt követően csütörtök délutáni közleményében tudatta, hogy "a Mohás utca - Rózsa utca kereszteződésénél behajtani tilos jelzőtábla került kihelyezésre, ezért a ZOO járat a Vadaspark végállomás helyett a Majális park megállóhelyig közlekedik, onnan gyalogosan közelíthető meg a Miskolci Állatkert és Kultúrpark".

A cég este kiadott soraiban már az újonnan felmerült akadály elhárításáról értesítette az utazóközönséget:

"most érkezett a hír, hogy az MVK Zrt. ZOO járatai március 29-től mégis felközlekedhetnek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkhoz" - írták. 


Lapunk értesülései szerint a táblát az Északerdő Zrt. helyezte ki. Pénteken reggel Vereb István, az Északerdő Zrt. kommunikációs munkatársa elmondta: a behajtani tilos táblát még korábban valóban ők helyezték ki, azonban egy kiegészítő táblával együtt. A kiegészítő táblán a "kivéve saját felelősségre" felirat olvasható, melyre az út állapota miatt volt szükség. Tehát saját felelősségre bárki - így az autós is - felmehet most is. Egyébként néhány napon belül leszerelik majd ezt a táblát, a helyére egy "egyenetlen út jelző tábla" kerül, mert az út állapotán azóta próbáltak javítani. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!