Ugrás a tartalomra

Perecesen is folytatódik a kátyúzás

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 10:24
A főbb tömegközlekedési utakon tüntetik el az úthibákat, még mielőtt a tél beköszöntene.

Bazin Levente. Fotó: Parai Roland

- Bár a kormányzati elvonások miatt meglehetősen nehéz volt az idei költségvetést megtervezni, a takarékos gazdálkodásnak köszönhetően a tavaszi után belefér egy második körű kátyúzás is. Ez történik most Perecesen is, a Bertalan utca, Erenyő utca és főbb tömegközlekedési útvonalakon városszerte.  – erről beszélt Bazin Levente önkormányzati képviselő szerdán, perecesi sajtótájékoztatóján.

- Az kétségtelenül nagyon jó hír, hogy sikerül a tél előtt eltüntetni az úthibákat, azonban teljesen nem vagyok boldog. Nem lehetek, mégpedig azért nem, mert tavasszal bejáráson szerettem volna megmutatni Hubay Györgynek, a terület országgyűlési képviselőjének a Perecesre vezető főutat és a helyi problémákat. Ő viszont erre nem jött el és azóta sem keresett fel, hogy mikor pótoljuk ezt – mondta.

A képviselő szerint ez azért különösen sajnálatos a mert a főút toldozgatása, foltozgatása csak átmeneti megoldást nyújt, a kátyúk mindig újratermelődnek. A megoldás a komplex felújítás lenne, erre azonban az önkormányzatnak nincsen forrása. Bazin Levente arra kérte az országgyűlési képviselőt, hogy segítsen abban, hogy jusson kormányzati, vagy pályázati forrás az út felújítására.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!