Ugrás a tartalomra

Príma Pékség extrákkal: meleg ételekkel bővült a kínálat

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 18. csütörtök 10:02
Minőségi frissen sült húsok és köretek bőséges választékával várja vendégeit a Búza térrel szembeni pékség. (Támogatott tartalom.)
Fotók: Beregi László

A Príma Pékség pékáruit már nem kell bemutatni azoknak a vásárlóknak, akik számára fontos az egészségtudatos szemlélet.

Azonban a Búza téri aluljáró Centrum áruház felőli oldalánál lévő boltban bővült a kínálat: nem csak az édes ízeélményekre vágyóknak, de azoknak is érdemes ide ellátogatniuk, akik minőségi – és persze finom – frissensülteket vásárolnának ebédre, vacsorára - amit elvihetnek, de akár helyben is fogyaszthatnak. A szolgáltatás a Fresh&Go nevet kapta.

- Az üzlet mérete lehetővé tette, hogy újabb irányba nyissunk, és valamilyen más szolgáltatást is elérhetővé tegyünk a kiváló minőségű pékáruk értékesítése mellett – számolt be palettájuk bővítéséről Juhász Ferenc tulajdonos. - Úgy döntöttünk, hogy – az egyik nagy üzletlánc mintáját követve, mégis kicsit más úton járva – belekezdünk különböző meleg ételek forgalmazásába is. A legmagasabb kategóriájú cégek termékeit áruljuk. A hasonló profilú, multikban megtalálható üzletekben például 39 százalékos húspépből készül a rántott csirke.

Mi ezzel szemben 100 százalékos filét teszünk a pultra

- mondta Juhász Ferenc.

A Fresh&Go választékában számos – főként panírozott – termék található.

- Tízféle frissensültet és ugyanennyi fajta köretet árulunk: ropogós hasáb– és édesburgonya, kétféle burgonyapogácsa, ízletes röszti, hagymakarika és többféle rizsvariáció. Rántott formában pedig gombakalapokat, brokkolit és karfiolt kínálunk a vevőinknek. A sültek terén szerettünk volna mást nyújtani, mint az egyéb, hasonló üzletek. Ezen a vonalon is ragaszkodtunk a pékáruknál már megszokott minőséghez.

A Fresh&Goban kétféle rántott húst adnak (csirkéből és sertésből), plusz sajttal, sonkával, valamint spárgával és sajttal töltött húsokat. Ezek mellett sokak kedvence, a hortobágyi húsos palacsinta is megtalálható náluk, ami garantáltan nem éttermi maradékokból készült, így azok számára is ajánlják, akiknek fenntartásaik vannak az étellel szemben a régi rossz konyhai hagyományok miatt.

Háromféle halat is vásárolhatnak a vendégek: sajttöltetes halfilét, valamint alaszkai tőkehalat és lazacfilét. Azok pedig, akik mindennél jobban kedvelik a roppanós falatkákat, kérhetnek csirke nuggetszet – sorolja Juhász Ferenc.

A frissensültek mellé savanyúságot is lehet választani: almapaprika, csalamádé, kétféle uborka, cékla, gyöngyhagyma, savanyított dinnye és bébikukorica is található a Fresh&Go kínálatában.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!