Ugrás a tartalomra

Programot hirdetett a Munkáspárt miskolci polgármesterjelöltje

Miskolc Televízió/Kujan István
Utoljára módosítva
2019. augusztus 24. szombat 14:59
Biztos munka, biztos jövedelem, biztos jövő – ezek Fülöp József Istvánné programjának főbb pontjai, amiket részletesen szombati sajtótájékoztatója keretében ismertetett a munkáspárti polgármesterjelölt.

Mielőtt azonban rátért volna a programpontokra, Fülöp József Istvánné mielőbbi gyógyulást kívánt a miskolci rendőrkapitány-helyettesnek. Reagált egyúttal a szocialista Varga László és a jobbikos Jakab Péter minapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra is. Felvetette: az említett politikusok vajon tettek olyan javaslatot az országgyűlésben, amivel a rendőrök intézkedési jogkörét lehetne bővíteni?

Fotó: Beregi László

A sajtótájékoztató témájára rátérve a Munkáspárt miskolci polgármesterjelöltje elmondta, ma átvették az ajánlóíveket, és meg is kezdték azonnal az aláírások gyűjtését város- és megyeszerte. Programjáról szólva kifejtette, a főbb jelszavak: biztos munka, biztos jövedelem, biztos jövő. Hozzátette, ők 30 éve korrupciómentesen politizálnak, éppen ezért „igazi baloldali változásra van szükség Miskolcon”.

Kifejtette továbbá, hogy további munkahelyeket kell teremteni, és fontos, hogy Miskolc itthon tudja tartani az embereket. – A volt gyárak parlagon hagyott területeit barnamezős beruházás keretében hasznosítanánk. Olyan munkahelyek létrehozását támogatjuk, ahol garantáltan el tudnak helyezkedni a frissen végzett miskolci diákok, hallgatók. A hipermarketek terjeszkedése helyett pedig a miskolci vállalkozók szaküzleteit támogatnánk, elsősorban a belvárosban. Szeretnénk élhetőbbé tenni a várost – sorolta Fülöp József Istvánné, aki képviselőtársaival tovább erősítené Miskolcon a közbiztonságot, és nem zárkózik el a polgármesterjelöltek közötti vitától sem.

Végül az ellenfelek jelöltjeinek is üzent: „mi, munkáspárti politikusok csak programok mentén vagyunk hajlandók vitázni. Semmilyen parttalan, egymást lejárató vitában nem veszünk részt, viszont ha kell, megvédjük magunkat”. – Többen próbáltak rávenni, hogy csatlakozzak Veres Pálhoz, támogassam őt. Annyit mondhatok: a Munkáspártnak, a jelöltjeinknek van saját programja. Becsületesen dolgozó emberek vagyunk, mindent a kétkezi munkánkkal szereztünk meg – szögezte le.

További hírek

Olvasnivaló