Ugrás a tartalomra

Rajzpályázat-díjátadó ünnepség a Joyson Safety Systems Hungary Kft.-nél

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 09. hétfő 13:31
Lezárult a rajzpályázat, amelyet „Szüleim a Joysonnál dolgoznak” címmel hirdetett meg a Joyson Safety Systems Hungary Kft. a munkavállalóik gyermekeinek körében. (Támogatott tartalom.)

„A JSS-nél szeretjük azokat az eseményeket, amelyek tükrözik vállalatunk hangulatát, a munkavállalókhoz történő hozzáállást, a csapatmunka iránti elköteleződést, a pozitív munkakörnyezet kialakítását. Célunk, hogy erős hagyományokat hozzunk létre, melyek nemzedékről nemzedékre tovább élnek.

Ezzel a kezdeményezésünkkel – a fiatalabb korosztálynak szóló rajzpályázat meghirdetésével – abban bíztunk, hogy a gyermekek rajzai tükrözik majd azt a szeretet, amit a szüleik iránt, a JSS szakemberei iránt éreznek. Kíváncsiak voltunk, ők hogyan látják a Joysont, a szüleik munkáját.” – mondta Szabó-Lukovszki Béla gyárigazgató a rajzverseny kapcsán.

A pályázatra számos értékes pályamű érkezett, a legjobb műveket korosztályonként választották ki: 5-6 évesek, 7-10 évesek és 11-14 évesek kategóriájában. A független zsűri a vállalat vezetőiből és a szakszervezet képviselőiből állt.

A pályázat lezárta után, amint lehetőség nyílt rá, április 28-án minden rajzot készítő gyereket és szüleiket egy gyárlátogatással egybekötött díjátadó keretében látta vendégül a vállalat.

A meghívottakat Szabó-Lukovszki Béla gyárigazgató köszöntötte, majd egy rövid gyárbemutató után a díjátadó következett: minden résztvevő gyermek ajándékot és a saját rajzával ellátott elismerő oklevelet kapott a kreativitásáért. Kategóriánként az első három helyezett ajándékcsomaggal térhetett haza. A nap talán legjobban várt programja a gyárlátogatás volt, mely során megnézhették a gyerekek, hogyan működik a régió egyik legnagyobb vállalata. A miskolci gyár a cégcsoport egyik legfiatalabb gyára, amely a korszerű eszközökben és a modern munkakörnyezetben egyaránt megmutatkozik. A gyártúra során megtapasztalhatták a gyáregység egyik különlegességét is, hogy az alapvető vállalati funkciókon (termelés, pénzügy, HR, beszerzés, minőségügy, munkabiztonság, logisztika, informatika) túlmenően a fejlesztéshez, prototípusgyártáshoz, teszteléshez kapcsolódó tevékenységet is végeznek a vállalatnál. 

A szülők beszámolói szerint érdekes és hasznos is volt a gyerekek számára az esemény: „A lányom tapasztalatot szerzett arról, amiket korábban meséltem neki, már nagyon várta, hogy megnézhesse, hol dolgozik apa. Maradandó élmény ez számára, és képet kapott arról is, hogy mit csinálnak a felnőttek, amikor dolgoznak. – mondta Kollár Ferenc, a vállalat egyik munkatársa.

A Joyson Safety Systems Hungary Kft. büszke alkalmazottaira és tehetséges gyermekeikre.

A Joyson Safety Systems a világ autóipari biztonsági rendszereinek piacvezető gyártója, 4,8 milliárd euró árbevétellel és világszerte több mint 50 000 munkavállalóval. A Joyson Safety Systems erősen elkötelezett az innováció és a fejlődés iránt. Az autóipar megbízható és hozzáértő partnereként biztonsági rendszereket és alkatrészeket fejleszt és gyárt, melyeket a járművekben világszerte használnak. Termékportfóliójában megtalálhatók kormánykerekek, légzsákok, biztonsági övek, műanyag műszaki alkatrészek, elektronikus eszközök és szenzorok. Termékeiket szinte minden jelentősebb gépjárműgyártó cégnek szállítja világszerte.

Joyson Safety Systems Hungary Kft.

3516 Miskolc, Joyson út 1. Telefon: +36 46 408 256

E-mail: miskolc@joysonsafety.com

Web: joysonsafety.com

További hírek

Olvasnivaló