Ugrás a tartalomra

Rajzpályázat a környezetvédelem jegyében

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 20. hétfő 09:47
A Zöld Kapcsolat Egyesület rajzpályázatot hirdet a Kocsonyafesztivál Zöld Sátor programja keretében iskoláskorú gyermekek számára.
fotó: Mocsári László | MiNap archív

Ha tehetnéd, hogyan váltanál a közlekedési, tisztálkodási, étkezési szokásaidon? Hogyan szerveznéd a felnőttek helyett a várost? Milyen akciókban, tevékenységekben vennél szívesen részt barátaiddal, hogy környezetet élhetőbbé váljon? Ne írd le, „Rajzold ki magadból!  - ez áll abban a pályázati felhívásban, amit a Zöld Kapcsolat Egyesület juttatott el szerkesztőségünkhöz.
 
A szervezők miskolci általános és középiskolások rajzait várják. 

 

Pályázatot egyénileg lehet benyújtani. Egy gyermektől egy pályamunkát fogadnak el. A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek (rajz, festés, számítógépes grafika, vegyes technika). Az A4-es méretű rajz hátoldalán fontos feltüntetni az alkotó nevét, iskoláját és elérhetőségét.

A rajzokat személyesen  vagy postai úton várják a Zöld Kapcsolat Egyesület Kossuth utcai épületében február 10-ig. A nyertesek vásárlási utalványban részesülnek. A legjobb 20 pályaművet a Kocsonyafesztivál Zöld Sátrában is kiállítják. 

További hírek

Olvasnivaló