Ugrás a tartalomra

Régi-új vezető a Miskolci Önkormányzati Rendészet élén

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 30. péntek 10:56
Régi-új vezető kerül a Miskolci Önkormányzati Rendészet élére a közgyűlés csütörtöki döntésének megfelelően – a szervezetet Vincze Csaba, 58 éves nyugalmazott rendőr alezredes irányítja majd.
Forrás: Kolorline

Vincze Csaba ózdi születésű, rendőri pályáját járőrként kezdte, és az ország legnagyobb vidéki közrendvédelmi osztályának vezetőjeként fejezte be. Tanította a jövő rendőreit a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban és dolgozott multinacionális vállalatoknál biztonsági vezetőként. Ezt követően alapítója és első vezetője volt a Miskolci Önkormányzati Rendészetnek, az ország első ilyen jellegű szervezetének, majd Kazincbarcikán, az ottani rendészet első embereként folytatta a munkát, egészen mostanáig.

Vincze Csaba a vezetői pályázatra benyújtott anyagában úgy fogalmazott: „Nagyon fontosnak tartottam és tartom ma is, hogy biztonságos utcákat, közterületeket csakis hatékony összefogással, a rendvédelmi és rendészeti szervek, valamint civil szerveződések és a biztonságért tenni akaró állampolgárok szoros együttműködésével lehet biztonságosabbá, élhetőbbé alakítani. Mindezt nem öncélúan, hanem a városlakók érdekében, biztonságuk megteremtéséért kell megtenni.”

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!