Ugrás a tartalomra

Régiségvásár, meccs, advent - ideiglenes változások az MVK-nál

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 30. csütörtök 19:14
Az alábbi átmeneti menetrend-változásokról tájékoztatta szerkesztőségünket a közlekedési vállalat.

Változás az Auchan áruházak érintésével közlekedő 43-as és 7-es járatok közlekedésében
 
Az áruházak nyitvatartásához igazodva december 1-jén, péntektől december 23-án, szombatig a Felsőzsolcáról 21:47-kor induló 7-es autóbusz nem érinti az Auchan Borsod áruházat, helyette a Felsőzsolcáról 22:17-kor induló járat közlekedik az áruház érintésével. Szintén 2023. december 1-jén, péntektől december 23-án, szombatig a Déli Ipari Park, Joyson végállomásról 22:22-kor induló 43-as járat érinti az Auchan Dél áruházat.
 
 
Vasárnap a régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés
 
December 3-án, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés, 07:00 - 15:00 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvarról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul.
 
A villamospótló autóbusz megállóhelyei:
•    a Tiszai pályaudvaron az 1-es autóbuszok indulóhelyén,
•    a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamosmegállóhelyeken,
•    a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 36, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
•    a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
•    a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.
 
Rásegítő járatok közlekednek a DVTK – Zalaegerszeg mérkőzésre

 
December 3-án, vasárnap 15:15 órától rendezik a DVTK – Zalaegerszeg labdarúgó-mérkőzést. A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

A rásegítő 1AV villamos a vágányzár miatt a Malomszög utca megállóhelyről 14:31-kor indul. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

(mvkzrt.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!