Ugrás a tartalomra

Reneszánsz lakoma a gasztro nagykövettel

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 09. szerda 09:53
Mátyás király születésnapja alkalmából különleges lakomát rendez az Aranykorona Történelmi Étterem és Látványpince. A reneszánsz lakoma díszvendége Paskó Csaba, a magyar gasztronómia nagykövete, a Luxemburgi Culinary World Cup II. helyzettje. (Támogatott tartalom.)

A következő reneszánsz lakomát február 26-án, pénteken – Mátyás király születésnapja alkalmából – tartják a történelmi étteremben. A rendezvény díszvendége Paskó Csaba, a magyar gasztronómia nagykövete. A szabadkai lelkész munkáját számos díjjal ismerték már el pályafutása során, egyebek mellett a Luxemburgi Culinary World Cup második helyzettje, a Gaál Ferenc Magyar Művelődési Egyesület elnöke és az István Nádor Borlovagrendnek is tiszteletbeli tagja. Paskó Csaba a szakács szakma szerelmese, aki az ételek készítésével is országosan ismert lett, de gasztro könyvei is igen népszerűek. A reneszánsz lakomán bemutatja a saját könyvét és egy-két fogását is megkóstolhatják a vendégek az est során. 

Jegyvásárlás és asztalfoglalás a +36 46 506 882-as telefonszámon. További információ: https://aranykorona.eu/programok/lakoma/


 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!