Ugrás a tartalomra

A sebesség boronázatlan királyai: Mérán lesz az MTZ-k Nascarja

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 04. csütörtök 20:07
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére.

A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők versenyét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársai az Encsi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságával közösen 2022. augusztus 30-ára tervezik Mérán - tudatta a police.hu.

 Az elmúlt években megyénk közútjain is nagymértékben megnövekedett a gépjárműforgalom, ami igaz a mezőgazdasági gépjárművekre is. Jelenlétük elsősorban a betakarítási időszakban jelentkezik intenzívebben. Az aktualitás miatt a verseny célja, hogy a mezőgazdasági gépjárművezetők az elméleti ismeretüket frissíthessék, a gyakorlati tapasztalataikat pedig bővíthessék, és ez által a közúti közlekedést közösen biztonságosabbá tegyük - magyarázzák a verseny miértjét a szervek.

A verseny kezdési időpontja: 2022. augusztus 30. reggel 8. óra

A verseny helyszíne: A Kurilla Gabona Kft. Méra 085/6 hrsz. alatt található telephelye.

A versenyen résztvevők: mezőgazdasági gépjárművezetők

A megmérettetés KRESZ és elméleti tesztlapok kitöltéséből, vezetéstechnikai pálya teljesítéséből, illetve gyakorlati feladatok végrehajtásából áll.
A versenyre jelentkezőknek rendelkezni kell legalább „T” nemzeti érvényes vezetői engedéllyel, amelyet a verseny előtt be kell mutatni.
A vezetéstechnikai pályát mindenkinek ugyanazzal a mezőgazdasági gépjárművel kell teljesítenie, melyet a vetélkedő szervezője biztosít.

Jelentkezési lap a Mezőgazdasági Járművezetők Versenyére: >>>  ITT  <<< kitölthető!

További hírek

Olvasnivaló