Ugrás a tartalomra

Sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulás – Veres Pál megdöbbenését fejezte ki

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 21. csütörtök 12:20
Veres Pál polgármester őszinte sajnálatát és megdöbbenését fejezte ki a hétvégi, sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulás kapcsán – olvasható a városháza közleményében.

Az elmúlt napokban több megkeresést is kapott a Polgármesteri Hivatal a hétvégi junior kézilabdamérkőzésen történt sajnálatos események kapcsán, amely okán ez úton tájékoztatjuk a sajtót. 

A hétvégi, sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulást követően Veres Pál polgármester beszélt Apatóczky Szilviával, a Miskolci Városi Sportiskola Sport Club technikai vezetőjével, aki felé őszinte sajnálatát és megdöbbenését fejezte ki. A vezetőasszonyon keresztül biztosította az egyesületet, hogy a történtekről sem a városházának, sem a város vezetésének, sem pedig a Velünk a Város frakciójának nem volt tudomása, ahhoz sem hozzájárulást, sem engedélyt nem adott.

Veres Pál mélységes csalódottságát fejezte ki az egyesület felé, és a béke újra megteremtésének érdekében részt vesz az egyesület szülői értekezletén is. 

Veres Pál polgármester felszólítja az érintett politikai szereplőket, hogy a fiataloktól és a szülőktől kérjenek bocsánatot, és a jövőben szigorúan tartózkodjanak az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól, mert a kampány véget ért, az együttműködés és városépítés időszaka kezdődött el, amelyben nincs helye ilyen fajta politikai akcióknak, különösen nem egy junior sporteseményen​.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok