Ugrás a tartalomra

Szabálykövetés és türelem a MiRend-Sec. Kft-nél

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 18. hétfő 15:45
A hétköznapi hősök sorozatban hétről hétre a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak egy-egy munkatársát kérdezzük arról, mit és hogyan dolgozik a március közepén kihirdetett rendkívüli helyzet óta. Ez alkalommal Varga Bélát, a MiRend-Sec. Kft. munkatársát kérdeztük.

Varga Béla több mint egy éve vagyonőri munkakörben dolgozik a vállalatnál. A járványhelyzet kialakulása óta szolgálati idejét a MIVÍZ Kft. üzemi bejáratánál tölti, ahol fő feladata a gépjárművek ki- és beléptetése, valamint egyéb porta szolgálati feladatokat is ellát.

- A járvány kezdete óta a feladataink megnövekedtek, egy idegen vendég érkezésekor belépés előtt meg kell kérdeznem, járt-e külföldön, volt-e láza az elmúlt két hétben, találkozott-e olyannal, aki karanténban van. Mindenki tudja, miért vannak ezek a kérdések, sokszor mégis kellemetlenül érinti az embereket - fogalmazott Varga Béla. - A járványhelyzetre való tekintettel a feladataimat gumikesztyűben, szájmaszkban látom el, kézfertőtlenítést végzek, a mosdóban bő forró vízzel mosom a kezemet. Naponta több alkalommal fertőtlenítjük a portahelyiséget. Mindenkitől türelmet és a szabályok betartását kérem a veszélyhelyzet alatt - tette hozzá. 

További hírek

Olvasnivaló