Ugrás a tartalomra

Szakmai megújulás a Nyitott Ajtó Baptista Szakképzőben

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 22. csütörtök 19:20
Az Európai Unió támogatásával a Tempus Közalapítvány közreműködésével a Nyitott Ajtó Baptista Szakképző Iskola, Középiskola, Általános Iskola, Óvoda, Szakiskola és Kollégium támogatásban részesült a „Szakmai megújulás a Nyitott Ajtó Baptista Szakképzőben „ című projekt (2022-1-HU01-KA122-VET-000076193)  megvalósítására. 

A program 2023. április 16-22 között valósult meg. A projekt céljai, hogy az egészséges mediterrán étrend helyben történő megismerése és a szakképzési rendszer tanulmányozása, az iskolai lemorzsolódás helyi kezelése voltak. 

A fenti célokon túl igen sok és hasznos információt kaptunk a fenntarthatóságról, a 0. km-es elvről, a környezettudatosságról, a családi vállalkozások fenntartásáról és működtetéséről, az ehhez kapcsolódó menedzsmenti feladatokról, tevékenységekről is.

Néhány fotó az Olaszországban a Fruili régióban töltött egy hét élményeiből -- a szakképző iskola tanulói

A helyi programokat a Marco Polo GEIE szervezte. Minden program rendkívüli és érdekes volt, de egy szakképző iskola számára a legtöbb információt egy másik szakképző iskola meglátogatása nyújtotta a kiutazó oktatóknak. Ez az iskola a ISTITUTO ALBERGHIERO PROFESSIONALE IAL DI MUGGIA volt.  Ebben az iskolában az "ÉTEL ÉS BOR Gasztronómiai ÉS SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK" szakirányú szakmai képzésre szakosodnak a diákok, ahol a hallgatók speciális műszaki, gazdasági és szabályozási ismereteket szereznek az élelmiszer- és borágazat, valamint a szállodai vendéglátás területén. 

Az iskola szakmai vezetője

Részletes beszámolt az iskola facebook oldalán az alábbi linkeken lehet olvasni. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063505542609 – az április 17-22. közötti időszakban. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!