Ugrás a tartalomra

Szánja önfejlesztésre ezt az időt!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 26. csütörtök 13:54
Átfogó programot kínál és több online tanácsadást, valamint a Facebookon elérhető rovatot indít a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT e héttől.

Elsősorban az anyák számára online HR konzultációval jelentkezik Szőllősi Andrea HR szakember. A segítő munkát korábban a projekt Weidlich udvari székhelyén végezte a szakértő, most otthonról is elérhető az ingyenes szolgáltatás.

Mentálhigiénés munkatárs, Rónai Györgyi online segítő beszélgetésre várja a jelentkezőket. Stresszkezelési technikákat kínál meghatározott időpontokban a weben Kishonthy-Kardos Rita coach a projektben hétfőnként és csütörtökönként. Ez a tréning is térítésmentes, ám bejelentkezéshez kötött. A testorientált módszerek kiválóan alkalmasak a nyugtalanság levezetésére, az idegrendszeri kilengések megbékítésére, légzésszabályzásra, önmagunk egyensúlyának megteremtésére. Ebben segít egy foglalkozás Borsmenta címmel. Ugyanakkor bizalmat csepegtet villámvideókkal a coach a Facebookon keddenként tréner kollégájával, Juhász Zsófival.

Egy másik netspot sorozat is indul péntekenként #nemvagyegyedül címmel. Hiripi Edina, a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT szakmai vezetője rövidfilmekben hívja fel a figyelmet arra, miben kínál fogódzót a projekt még vészhelyzetekben is, és hogyan segít kisgyermekes édesanyáknak.

Az „Asszonyok a teljes karantén szélén” című sorozatban (Almodóvar után szabadon) szerdánként nőkkel beszélget Rónai Györgyi, a program munkatársa arról, hogy ők miként élik meg a kialakult helyzetet, milyenek a megváltozott mindennapok és milyen pozitívumokat látnak a nehézségek ellenére is. A beszélgetések végén megfogalmazódó üzenetek értékes kapaszkodók lehetnek.

Virtuális világjáró - álmok utazgatásokról annak a sorozatnak a címe, mely igazi hétvégi kalandozást ígér szombatonként és Majorné Bencze Tünde tollából kerekedik minden héten. Így járja be fejben a legszebb tájakat és segít az álmodozásban minden lelkes olvasónak.

A projekt Facebook-oldalán emellett számos cikk, kapcsolódó tudásanyag jelenik meg a megváltozott helyzetben, és támpontot ad mindazoknak, akik értékes tartalmakat keresnek a közösségi oldalon és önfejlesztésre szánják idejük egy részét.

A programok itt érhetőek el.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!