Ugrás a tartalomra

Szavazzon, legyen inspiráló nő Binda Nikoletta!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 25. szerda 16:17
A szavazóoldal kedden nyílt meg és egészen november 14-éig lehet voksolni. 
A jelöltek. Fotó: femcafe.hu


Idén ötödik alkalommal díjazz a femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amik ösztönzőleg hatnak a széles közönség számára is. Az Inspiráló Nők Díja szavazóoldalát október 24-én nyitották meg – írja közleményében a női portál. 

- Ahogy eddig, úgy idén is csak az olvasók kezében van a döntés, akik november 14-ig adhatják le a voksaikat a hét kategória jelöltjeire. A győzteseket nagyszabású gálaesten hirdetik ki november 29-én, a Magyar Zene Házában – teszik hozzá. 

A jelöltek között van Binda Nikoletta is, aki 2006 óta SPIDER Mentőcsoport kutyás keresője, aki számtalanszor vett részt katasztrófák utáni mentőakciókban Lehoczki Lászlóval. "Munkásságom fő inspiraloi, nevelőapám és a kutyaim. A mindennapjaimban a kisfiam, a párom, a családom és a barátaim inspiralnak" - írja magáról Binda Nikoletta a femcafe.hu-n található bemutatkozóban.

Fotó: Mocsári László


Az olvasóknak három hét áll rendelkezésükre, hogy leadják szavazataikat a https://www.femcafe.hu/inspiralonok oldalon a szerintük legméltóbb jelöltre. A kategóriák három-három döntősét az évről-évre megújuló jelölőbizottság állítja össze, aminek tagjai Sajószegi Veronika főszerkesztő mellett olyan sikeres és közismert közszereplők, akik maguk is inspirálják az embereket. Ők így vélekednek a sikerről, inspirációról: 

- Inspiráló úgy tud lenni valaki ma, hogy ha olyan az egyénisége, hogy nem kell sokat beszélnie ahhoz, hogy kövessék, hogy hallgassanak rá – vélekedik Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész.

- Az, hogy megünnepeljük az inspiráló nőket az feléjük is egy jó jelzés, mert amikor ők elkezdik azt az utat, amit járnak, akkor nem biztos, hogy azzal a szándékkal teszik, hogy ezt megmutassák a világnak. Abban a pillanatban amikor ezt díjazzuk, amikor ezt méltatjuk, amikor ezt elkezdjük megünnepelni, akkor talán látható lesz számukra is, hogy lehet, hogy nekem van egy személyes történetem, de lám, ez hatással van másokra és jól van hatással másokra.” – osztotta meg gondolatati Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező.

- Nagyon fontos az, hogy láthatóvá váljanak azok a nők, akik valamit letettek az asztalra, akik szabadon, jól, tudatosan döntenek a saját életük nagy kérdéseiben, de a kis kérdésekben is. És hogyha vannak ilyen megjelenési lehetőségek, mint például az Inspiráló Nők Díja, akkor ezek a nők példaképekké válhatnak. – hangsúlyozta Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell. 

- Azt gondolom, hogy inspirálóvá úgy lehet leginkább válni, hogy egy olyan értéket teremtünk, amivel, amiben maximálisan hiszünk és azáltal, hogy mi hiszünk, hitelesekké tudunk válni. – ezt már a jelölőbizottság másik tagja, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó mondja, aki nemcsak sportteljesítményével inspirálja az embereket, hanem azzal is, hogy nyíltan és edukatív módon beszél kislánya ritka genetikai betegségéről és arról, milyenek egy tartós betegséggel küzdő gyermek édesanyjának mindennapjai.

A jelöltekről itt talál információkat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!