Ugrás a tartalomra

Szeles Tamás a DVTK játékosa

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. június 19. szombat 07:15
Stefan Drazic játékjogát értékesítette a DVTK a Mezőkövesd Zsóry FC-nek, és a transzferdíj egy részét a 27 éves védekező középpályás, középső védő posztján is játszani tudó Szeles Tamás játékjoga fedezi – írja a dvtk.eu.

Szeles Tamás a klubhonlapnak azt monda, hosszú távra tervez Diósgyőrben. – Nem vagyok vándormadár alkat, hét évet töltöttem Mezőkövesden. Látszik, hogy mit szeretne a DVTK, hazai játékosokra és új alapokra építkeznek, ennek pedig én is szeretnék a részese lenni, hiszen most én is egy új fejezetet nyitok az életemben. Bízom a jó felkészülésben, és amit a szakmai stáb elvár tőlem, azt igyekszem majd maradéktalanul teljesíteni. Fontos számomra, hogy hamar befogadjanak, ezért mielőbb be szeretnék illeszkedni. És talán a legfontosabb, hogy szeretném jó teljesítménnyel belopni magam a szurkolók szívébe.

Fotó: dvtk.eu

Szeles Tamás az észak-magyarországi régió szülötte, többször hívták Diósgyőrbe, most engedték el. Több poszton is a csapatba állítható, majd Kondás Elemér döntésén múlik, hogy védekező középpályásként vagy a védelem közepén ad neki lehetőséget. Stabil játékot nyújt, igazi oszlopa lehet a csapatnak. Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója rámutatott, amikor elhatározták a klubnál, hogy kizárólag magyar játékosokkal vágnak neki a feljutásnak, akkor egyúttal azt is eldöntötték, hogy meg kell válni a külföldiektől.

– Néhány játékosnak eleve lejárt a szerződése, másokkal közös megegyezéssel szerződést bontunk, a piacképes labdarúgók, például Stefan Drazic játékjogát viszont értékesítjük. Ennek a klubunk számára előnyös transzfernek a részeként érkezett Diósgyőrbe Szeles Tamás.

Részletek a klub hivatalos honlapján.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!