Ugrás a tartalomra

Szeptemberiálisra készül a DK Miskolcon, családi programokat kínálnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 27. szerda 12:50
Családi napot szervez Miskolcon szeptember 30-án, szombaton a Demokratikus Koalíció miskolci szervezete a Tudomány és Technika Háza előtti téren délután 2 órától este 6 óráig.
A Tudomány és Technika Háza előtti téren tartják meg a Szeptemberiálist. | Minap-archív fotó: Mocsári László

A párt helyi szervezetének szerdai közleménye szerint a Szeptemberiálisra - a Demokratikus Koalíció (DK) Miskolcról őszintén programjának keretében - "nemcsak őszinte beszélgetésre, hanem közös együttlétre, szórakozásra, közös főzésre és kikapcsolódásra" várják a családokat és az érdeklődőket.

A rendezvény vendége lesz Hegedűs Andrea és Gréczy Zsolt országgyűlési képviselő, ők nyitják majd meg 2 órakor a programot.

A Miskolcról őszintén program részeként Hegedűs Andrea beszélgetésre, közös gondolkodásra vár mindenkit, akik véleményükkel, ötleteikkel formálni és jobbá tenni szeretnék Miskolcot.

A főzés szerelmesei pedig együtt bográcsozhatnak a DK-sokkal, a séf szerepét Nemes Gábor vállalta magára.

A gyerekek szórakoztatásáról a Nahaj Band és Guszti Bohóc gondoskodik, de lesz körhinta, arcfestés és lufibohóc is. És érkezik a Perecesi Bányász Fúvószenekar, valamint Seres Ildikó, a Miskolci Nemzeti Szinház örökös tagja, továbbá fellép a 4 Dance Klub is.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!