Ugrás a tartalomra

Szerződést hosszabbított Orosz Donát

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 13:15
Szerződést hosszabbított a DVTK a 18. születésnapját hamarosan ünneplő Orosz Donáttal, aki ősszel részt vett az U17-es brazíliai vb-n, és hatszor játszott már az első csapatban.
Forrás: dvtk.eu

– Jövő nyáron járt volna le a szerződésem, de borsodi srácként, aki már hat éve a DVTK-ban játszik, gondolkodás nélkül elfogadtam a klub hosszabbítási ajánlatát, mert Diósgyőrben biztosítva érzem a további fejlődésem – árulta el a klub hivatalos honlapjának Orosz Donát.

A fiatal labdarúgó az előző bajnokságban debütált az élvonalban, a most befejeződött idényben öt mérkőzésen lépett pályára, ezt a számot szeretné tovább növelni, és beverekedni magát a DVTK kezdőcsapatába. Ősszel kezdődik az U19-es Európa-bajnokság selejtező-sorozata, a csapat tagjaként szeretne kijutni az Eb-re.

– Még a szerződésük lejárta előtt hosszabbítunk azokkal a labdarúgókkal, akikben hosszú távon is potenciált látunk –nyilatkozta Benczés Miklós sportigazgató. – Elégedett vagyok Donát teljesítményével, még ha tudom is, hogy a jó meccsei mellett olyan is akadt, ami kevésbé jól sikerült. Még nincs 18 éves, nem kész labdarúgó, ám ha tovább tudjuk csiszolni a játékát, akkor hosszú távon is a klub nagyon értékes játékosa lesz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!