Ugrás a tartalomra

A színészlegenda Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 29. vasárnap 10:24
A versmondó, színházigazgató, rendező szeptember 30-án érkezik városunkba önálló estjével.

Bálint András színész élő legenda a magyar film- és színházi világban. Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Hallhatatlanok társulatának örökös tagja. Olyan feledhetetlen filmek fűződnek egyebek mellett a nevéhez, mint az Álmodozások kora, a Fényes szelek vagy a Szerelmesfilm.

Több mint negyven jelentős filmszerep és majd félszáz színházi alakítás, közel húsz önálló est -egy életpálya számokban. Miskolcon Bálint András Szerb Antal alakjának szentelt estjére várja a nézőket a Technika Háza Színpad őszi sorozatában szeptember 30-án, hétfőn 18 órakor.

“Ez az este Szerb Antalé. Szerb szellemes regényíró, szenvedélyes és művelt olvasó, az irodalom szerelmese, a magyar kultúra megszállottja. Levelek, regény- és naplórészletek, emlékezések, anekdoták és versek idézik fel Szerb Antal alakját, és ahogy eddigi önálló estjeimben, ezúttal is nagyon személyesen szeretnék megszólalni” - fogalmazott az előadás kapcsán Bálint András.

Az est a szokásos TTH-s előadásoknál egy órával korábban indul: kapunyitás és koccintás egy pohár borral 17 órától. Az előadás után az „after csevely” keretében Bálint András találkozik a kávéházi térben a közönséggel.

Jegyek elővételben a tixa.hu és a technikahaza.hu oldalakon, illetve az Antik Art Caféban (Déryné utca 2.) kaphatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!