Ugrás a tartalomra

Szombaton újra nyílt napot tartanak

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 10. szombat 09:13
A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep 142. alkalommal tartja meg nyílt napját július 10-én, (szombaton) 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.
Fotók: Juhász Ákos

A telep dolgozói jelenleg 52 kutyáról és 15 macskáról gondoskodnak - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

Hozzátették: a sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a varosgazda.hu honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!