Próbáld ki az arisztokrata Príma palacsintát, roston sült szűzérmékkel, grillezett sajttal megkoronázva a cukkinis palacsintákba töltött paradicsomos-bazsalikomos raguval.
Vagy akár kényeztesd magad a Velvet palacsinta utánozhatatlan, rántott bundába zárt ízvilágával, mely fűszervajas csirkemellet rejt, balzsamos ruccolás paradicsomos salátaágyon.
Netán egy laza halas fogásra áhítozol? Akkor pedig a Lazac-Wellington a Te választásod, melyben egy roston sült, spenótos sajtkrémmel kent lazac takarózik ropogósra sütött palacsintába.
Na és ne feledkezzünk meg a desszertekről sem! A korábban is nagy népszerűségnek örvendő Kanadai Almás palacsinta fahéjas almával töltött, diós bundában rántott batyujai, fahéjas porcukorral hintve és juharsziruppal locsolva, igazi északi élvezetet nyújtanak.
A Hókusz palacsinta fehércsokis, kókuszkrémes palacsinta kupolái pedig biztosan magukkal ragadnak mágikus világukba.
Mindezeket meg is kóstolhatod április 13-án 18 órától a Creppy Tavaszi Ízek kóstoló estjén, amikor is annyit ehetsz belőlük, amennyi beléd fér. Szóval ne tétovázz, próbáld ki minél hamarabb a Creppy ízeit! Látogass el a Creppybe vagy rendeld haza őket.