Ugrás a tartalomra

Termelői Nap kicsit másként

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 16. vasárnap 12:31
Ismét Termelői Napra várták a szervezők az érdeklődőket vasárnap. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a koncert, latin fitnesz bemutató és kézműves foglalkozások is várták a kicsiket és nagyok. A hontalan állatok világnapja alkalmából ezúttal a gazdit kereső négylábúak kerültek középpontba, így örökbefogadásra is lehetőség volt.
Termelői Nap az Erzsébet téren | Végh Csaba képgalériája

Reggel 9 órától az Erzsébet téren válogathattak a vásárlók a kézműves portékák, a minőségi bio élelmiszereket között, ám ez a nap nem csak a bevásárlásról szólt.

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány munkatársai a felelős állattartással ismertették meg az érdeklődőket, akik megtudhatták, hogy miért is jó menhelyről örökbe fogadni. Természetesen a helyszínen is voltak olyan ebek, akik szerető gazdira várnak.

A gyerekek a kézműves asztaloknál különböző állatos színezőkkel és ügyességi feladatokkal tölthették a délelőttöt. A felnőttek megismerhették a hordozós latin fitneszt, amikor az édesanyák kisbabájukkal együtt mozognak. A Nahaj Akusztik koncertje pedig karib-tengeri hangulatot varázsolt az Erzsébet térre.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!