Ugrás a tartalomra

Tizenkilenc éves középpályás érkezett

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. június 22. szerda 10:29
Korosztályos válogatott középpályást igazolt a DVTK. A 19 éves Bényei Ágoston a Debrecenből érkezett, és a csapat hatodik nyári igazolása.
Forrás: dvtk.eu

– Maximálisan azonosulni tudok a DVTK céljaival, ezért fogadtam el a klub hívását – mondta Bényei Ágoston a dvtk.eu érdeklődésére. – Diósgyőrben is igyekszem hasznosítani a másodosztályban és az élvonalban szerzett tapasztalataimat. Szeretnék segíteni a csapatnak a feljutás kiharcolásában, ehhez pedig minél többet kell játszani. A legjobban az jellemez engem, hogy sípszótól sípszóig játszom, nem ismerek elveszett labdát, csúszok-mászok a csapat sikeréért. A környezetváltás mindig új impulzusokat ad, nagyon várom már a közös munkát, és bízom benne, hogy sikeresek leszünk! 

Bényei Ágoston szülővárosában, Tiszavasváriban kezdett focizni hét éves korában, majd Hajdúnánáson folytatta. 12 évesen került Debrecenbe, ahol végigjárta a ranglétrát, és 2020 nyarán, 4 hónappal a 17. születésnapját követően bemutatkozott az NB II.-ben is. Az első évben 17 mérkőzést játszott az első csapatban, a másodikban - immár az élvonalban - 15-öt. Eközben meghívót kapott az u18-as, majd az U19-es válogatottba is. 

Minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot elvégeztek Bényei Ágostonon, majd aláírta a szerződését, és szerda délelőtt már bekapcsolódik a DVTK edzésébe.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!