Ugrás a tartalomra

Tovább tartanak nyitva a miskolci strandok

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 13. csütörtök 15:57
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján az országos tisztifőorvos június 16-án, vasárnap 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást adta ki. Az előrejelzések szerint a napi középhőmérséklet tartósan 27 C fok felett alakul.
Fotó: Juhász Ákos

A miskolci strandok medencéi és vendéglátó egységei teljes készültséggel várják a kánikulai hétvégét, június 14. és 16. között a hőségriadó miatt hosszabb nyitvatartással fogadják a fürdőzőket. A Miskolctapolca Barlangfürdő, a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolctapolcai Strandfürdő 20.00 óra helyett 21.00 óráig tart nyitva. A két miskolctapolcai fürdő a strandolók számára 9:00 órakor nyitja meg kapuit, míg a Selyemréten a megszokott rend szerint már 4:30-tól lehet úszni a felújított 50 méteres medencében.

A vízparti hűsölést családi programok teszik teljessé: a Barlangfürdő szombaton 20.00 órától 24.00 óráig éjszakai fürdőzésre várja a hűsölni vágyókat, vasárnap pedig a miskolci fürdők az édesapákat ünnepelve kedvezményes belépővel várják a családokat.

További hírek

Olvasnivaló