Ugrás a tartalomra

Továbbra is az elit ligában szerepelnek a röplabdások

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 26. hétfő 10:37
Csütörtökön hivatalossá vált, hogy bár a csapatot sújtó példa nélküli sérüléshullám miatt az elmúlt szezon végén búcsúzni kényszerültek az Extraliga mezőnyétől, mégis ismét az elit ligában szerepelhet a DVTK női röplabda csapata.

- Sajnos a tavalyi esztendő egy hihetetlen sérülésdömpinggel zárult, így bár sokáig úgy tűnt, hogy meg tudjuk hosszabbítani Extraliga tagságunkat, végül ez nem sikerült - nyilatkozta dr. Szabó Éva, a DVTK röplabda szakosztályának sportigazgatója a klub hivatalos portálján.
 -  Egészen eddig úgy készültünk, hogy az NB I.-ben kezdi meg a klub a szereplést, azonban a feljutást kiharcoló Gödöllő csapata végül különböző okok miatt nem vállalta az Extraliga szereplést. A szövetség elnöksége a napokban úgy döntött, hogy a DVTK-t kéri fel az Extraligában való szereplésre. A sportág érdekében az egyeztetések után úgy döntöttünk, hogy el kell fogadnunk a felkérést, mivel nem lett volna szerencsés, ha csonka mezőnnyel indul el a hazai elit versenysorozat. 
Mivel eddig az NB I.-re készültünk, a többiekhez képest le vagyunk maradva a csapatépítésben, ennek ellenére szeretnénk versenyképes csapatot építeni: célunk a bentmaradás kiharcolása lesz, ehhez kérjük szurkolóink támogatását.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke