Ugrás a tartalomra

A Tudomány és Technika Háza előtt pattogott a labda

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. június 26. vasárnap 21:10
A népszerű sportrendezvényen közel hatvan csapat mérte össze tudását.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 3x3-as kosárlabda bajnokság - Juhász Ákos képgalériája

Új helyszínen Tudomány és Technika Háza előtt rendezték meg szombaton az Első Miskolci Lions Club Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 3x3-as kosárlabda bajnoksága. A sportoláshoz szükséges két speciális mobilpályát pályákat a szervezők már pénteken felépítették természetesen palánkokkal együtt.

A szervezők minden korosztályt igyekeztek megszólítani és a korábban sikeres családi kategória is várja a jelentkezőket a 3x3-as kosárlabda ünnepen.

Hajdú László, a Tudomány és Technika Háza tulajdonosa a Miskolc Televíziónak elmondta, a rendezvényre közel ötven csapat nevezett, a pályákon összesen kétszáz játékos fordult meg, a családtagokkal és érdeklőkkel pedig az egész tér megtelt.

- Kétirányú ami itt folyik. Nagyon komoly játékosok vannak itt, akik profik, élcsapatokban játszanak és vérre menő küzdelmeket vívnak egymással, aminek tétje is van egymás között. Én még nagyobb erőnek látom azonban azt, hogy családok együtt jöttek el erre a rendezvényre, hiszen így egy igazi közösségi programot tudtunk behozni ide a belváros szélére – mondta el Hajdú László-

A sportprogramról részletes összefoglalót kedd este a Miskolc Televízió sportműsorában, a Sportpercekben láthatnak, az adás 18.25-kor kezdődik és elérhető Youtube-csatornánkon is.

További hírek

Olvasnivaló