Ugrás a tartalomra

Új klippel folytatódik a Sky Fanatic szüliéve

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. június 27. hétfő 14:15
Ebben a világban címmel új videoklipje jelent meg a miskolci zenekarnak. Mindez egy újabb eleme a jubileumi évnek grandiózus koncerttel és új zenékkel együtt, hiszen idén 10 éve, hogy létrejött a banda.

Az Ebben a világban egy még hivatalosan kiadatlan nóta, ugyanakkor nem számít annyira újnak. Koncerteken többször hallhatta már a nagyérdemű. Nahaj Péter énekes-frontember felidézte, hogy beállások közötti improvizációból született meg a dal, amelynek az alapüzenetét nagyon fontosnak tartja a zenekar.

„Az emberek sokszor nem csak egymást, de önmagukat sem tudják elfogadni. Mindenkinek van valamilyen problémája az életében, senki sincsen egyedül” – összegezte Péter, hogy mit szerettek volna elmondani a zenén keresztül.

Fotó: Kiss Brigitta

A klip kapcsán kifejtette, hogy olyan embereket akartak felvonultatni, akik valamilyen problémával élnek együtt. „Azt is szerettük volna megmutatni, hogy amennyire különbözőek vagyunk, annyira egyformák is” – utalt arra, hogy a videóban külföldi cserediákok is szerepelnek.

Az Ebben a világban része a Sky Fanatic fennállásának 10. évét megünneplő időszaknak. Nahaj Péter arra is kitért, hogy várható egy új kislemez, „ami nem biztos, hogy kislemez lesz”, mert annyi dalötlete van a csapatnak, hogy lehet bővebb anyagot készítenek el végül.

További videoklipek forgatását is tervezik, az ilyen irányú terveikbe – is – nagyon bekavart a koronavírus-világjárvány. Mostantól legalább fél évente szeretnének valamit kiadni – mesélte az énekes-frontember.

Az ünneplés egyik legnagyobb durranásának egy grandiózus koncert ígérkezik a Helynekemben. Volt már az évben korábban itt egy Sky Fanatic-koncert, azonban Péter felhívta rá a figyelmet, hogy az a turnéindító volt, emellett Miskolcon akarták indítani az évet. A „hatalmas születésnapi buli” még ezután következik, erre pedig egyéb meglepetések mellett azzal készülnek, hogy meghívják a zenekar korábbi tagjait.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!