Ugrás a tartalomra

Új medenceburkolatot kap az Ellipsum

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. március 30. csütörtök 16:47
Gőzerővel zajlanak a garanciális munkálatok az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben. A kezdés még bizonytalan, az viszont biztos, hogy a talpunk érezni fogja a különbséget.
Fotók: Juhász Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk: a komplexumban október 4-én kezdődött az az átfogó garanciális javítás, mely a végéhez látszik közeledni – legalábbis, ami a nagyobb lélegzetvételű feladatokat illeti. A Miskolc Televízió március utolsó napjaiban kereste fel a miskolctapolcai létesítményt, ahol bőven szorgoskodtak még a szakemberek. A medenceburkolatokat pillanatnyilag is reparálják.
 

Sajnos bőven van még tennivaló, mivel valamennyi medencét teljes terjedelmében az aljzatbetonig kell visszabontani. Mint arra a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője emlékeztette stábunkat: tavaly májusban és júniusban az úgynevezett sakkmedencéjüket egy merőben új technológiával kellett újra burkolni.
 

Mindez – tudtuk meg Németh Judittól – beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ezért az Ellipsum többi medencéje esetében is e mellett döntöttek. Így a komplexum egészében lényegesen kisebb burkolólapokkal és szélesebb fugákkal találkozhatunk majd.

A munkások mindeközben a beázott tetőrészeken kicserélték a szigetelést, egyúttal az oldalfal burkolatának javítását is ellátták. A nagyobb munkálatokkal belátható időn belül végezhetnek is, csupán a kisebb beavatkozások lezárulta kérdéses még.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!