Ugrás a tartalomra

Új polgármesteri biztosi kinevezések

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 05. kedd 12:45
Közlekedésért és városüzemeltetésért felelős polgármesteri biztosnak nevezték ki Demeter Pétert, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. új vezérigazgatóját, városépítészetért felelős polgármesteri biztosi kinevezést kapott Erdeiné Gadó Helga, a polgármesteri hivatal városépítészeti főosztályának vezetője - tájékoztatta portálunkat Miskolc polgármesteri hivatala.

Kriza Ákos polgármester közlekedésért és városüzemeltetésért felelős polgármesteri biztosnak nevezte ki Demeter Pétert, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. új vezérigazgatóját. A pozíciót korábban Dr. Schweickhardt Gyula töltötte be, aki jelenleg az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára. Demeter Péter 2019. március 18-tól látja el polgármesteri biztosi feladatkörét.

Városépítészetért felelős polgármesteri biztosi kinevezést kapott Erdeiné Gadó Helga, a polgármesteri hivatal városépítészeti főosztályának vezetője. A miskolci születésű építészmérnök és építész szaktanár a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán is diplomát szerzett. Munkáját tanulmányai befejezése óta folyamatosan Miskolcon végzi. Előbb tervezőirodában, majd az önkormányzat Építési Osztályán építésügyi előadóként, ezt követően 2010-től a főépítész munkatársaként dolgozott. 2015-ben a Városépítészeti Osztály osztályvezetője lett, 2017-től főosztályvezetőnek nevezték ki.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!