Ugrás a tartalomra

Új vezetőedző a DVTK röplabda csapata élén

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 11:14
Németh Szabolcs veszi át nyártól a DVTK röplabda csapatának irányítását. A 36 éves szakember amellett, hogy sikeres játékos múlttal rendelkezik, fiatal kora ellenére is magyar bajnok és kupagyőztes edzőnek vallhatja magát - adta hírül a klub hivatalos weboldalán.
Forrás: dvtk.eu

- Bár több megkeresésem is volt az elmúlt időszakban, ám a DVTK egy olyan jövőképet vázolt fel számomra, amivel könnyen tudtam azonosulni – kezdte bemutatkozását Németh Szabolcs. - Az előttünk álló időszak kihívásai rendkívül motiválóak számomra, izgatottan várom a közös munkát. A DVTK egy patinás klub, rengeteg szakosztállyal, ahol minden szempontból adottak a körülmények a minőségi munkára. Nyilván volt ismeretem előzetesen a piros-fehérekről, de az első személyes benyomásaim is pozitívak a klubbal és a kollégákkal kapcsolatban. Rengeteg munka vár ránk, de hol máshol, ha nem itt lehet felépíteni szisztematikus munkával egy olyan csapatot, akik majd újra a női röplabda élvonalában szerepelnek. Ez nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni, de hiszek az elvégzett munkában.

Csupaszív embernek tartom magam, aki, ha valamibe belekezd, azt igyekszik maximális erőbedobással és koncentrációval végezni. Ezt várom el majd a játékosaimtól is, hisz akár egy gyengébb teljesítmény is megbocsátható, ha közben látszik, hogy mindent megtettek a sikerért és a DVTK címeres mezéért. Hosszú játékos pályafutásom alatt átéltem jót és rosszat is, így bár fiatal edző vagyok, van rengeteg tapasztalatom, hogy kell a pályán élni, működni. Örülök, hogy itt lehetek, családommal együtt már most büszkék vagyunk arra, hogy a DVTK család részesei lehetünk.

További hírek

Olvasnivaló