Ugrás a tartalomra

Újabb játékos, tapasztalt balhátvéd érkezik a DVTK-hoz

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 04. szerda 08:19
Tapasztalt balhátvédet igazolt a DVTK, a 29 éves Medgyes Sinan legutóbb az MTK-ban futballozott, de korábban félszáz mérkőzésen az élvonalban is játszott paksi és budafoki színekben - írja a dvtk.eu.
Medgyes Sinan. Fotók: dvtk.eu

- Nagyon jó érzések kavarognak bennem, hiszen túlzás nélkül minden labdarúgó álma, hogy ilyen közönség előtt futballozzon, ezzel én is így vagyok - mondta Medgyes Sinan. - Ellenfélként már játszottam a DVTK Stadionban, de a televízióban is követtem az elmúlt években a Diósgyőr mérkőzéseit, pontosan tudom, hogy hová érkeztem. A cél adott, fel kell jutni az élvonalba, ebben szeretnék minél többet segíteni a klubnak.

Medgyes Sinan 1993-ban született Dunaszerdahelyen, a DAC-ban ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd 2011-től a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián nevelkedett. A Győri ETO színeiben mutatkozott be az élvonalban, ezt követően Vágsellyén, Nagyszombaton és Szereden játszott. Magyarországra visszatérve Budaörsön vált alapemberré, ahonnan az élvonalba feljutó BMTE igazolta le. Az előző bajnokságban a szintén elsőosztályú Paks színeiben szerepelt, majd Bognár Györgyöt követve lett az MTK labdarúgója, ahol közös megegyezéssel szerződést bontott.

Medgyes Sinan az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat követően aláírta szerződését, szerdán pedig ott lesz az első idei csapatedzésen.

A játékos névjegye megtekinthető a DVTK.eu-n.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!